[Bug 11788] Icewind Dale crashes when starting

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Sat Apr 12 09:20:51 CDT 2008


--- Comment #22 from Alexander Dorofeyev <alexd4 at inbox.lv>  2008-04-12 09:20:51 ---
(In reply to comment #21)
> Ok, so I finally found time to try with a fresh WINEPREFIX and the result is
> the same for me, Icewind Dale (with Heart of Winter) still crashes upon
> startup.
> However, plain old Icewind Dale (without Heart of Winter) does *not* crash
> while starting, and indeed it appears to work just fine, although I didn't go
> beyond the main menu.
Neil: I analyzed your Heart of Winter crash backtrace in IDA (first and third
attachments), and while addresses are slightly different from Icewind Dale 1.06
backtraces I was getting, the problem appears similar in origin (it's an
address allocated on the stack that should be 0, and looks like a direct sound
interface reference). I don't know why this problem still appears for you even
though it should be fixed (and is indeed fixed for me). Are you sure git is
totally up-to-date?

Anyway, if you are absolutely sure you are not using older wine version, post a
crash log for the current version please. Maybe it's crashing now because of
some other problem, who knows.

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list