[Bug 12590] New: Yahoo widget engine 4.5, blank box, not being able to do anything

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Mon Apr 14 14:37:31 CDT 2008


           Summary: Yahoo widget engine 4.5, blank box, not being able to do
           Product: Wine
           Version: 0.9.59.
          Platform: PC
               URL: http://widgets.yahoo.com/download
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: -unknown
        AssignedTo: wine-bugs at winehq.org
        ReportedBy: wwarsin at gmail.com

Created an attachment (id=12181)
 --> (http://bugs.winehq.org/attachment.cgi?id=12181)
this is the log file from running $ WINEDEBUG=+relay,+seh,+tid wine
YahooWidgets.exe &> /tmp/log.txt

Ok first if you try to install Y!WE (Yahoo! Widget Engine) you might get this
bug: http://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=12519 to get past that just follow
the steps from "Comment #3 From Austin English". That should get you past that
bug. But now when i try to load Y!WE it basically starts and it looks like
nothing is going on, but i found there is a blank box in the top left corner
that gets a 'stuck image' in it, of whatever was lasted moved over it, i did
run it from the terminal and there are a few fixme's through out, but the
wine/Y!WE doesnt crash, and i have to ctrl+c from the terminal to end it. 
I cannot (that i know of) do anything with this blank box, but i did notice
that if i move the courser, or something over that the log file gets bigger...

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list