[Bug 2918] Electronics Workbench: instruments are not drawn

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Fri Jul 25 17:05:41 CDT 2008


--- Comment #38 from Ed Sternin <ed.sternin at brocku.ca>  2008-07-25 17:05:18 ---
OK, I am sorry to be the bearer of bad news, this bug is NOT FIXED.

Under SUSE 10 or 11, under Zenwalk (Slackware-derived) from
ibiblio.org(current), which both have wine 1.0, the bug persists.  I tried to
vary most of the winecfg options that seemed relevant (os version, graphics

The nature of the problem has definitely changed, as the face of the
instruments is no longer black, and the graphics screens are re-drawn properly.
 However, roughly half of the text-based selector widgets are blank.  For
example, on the face of the scope (both small and enlarged version the same),
the time base is blank.  The vertical resolution on the two channels is blank. 
On the function generator, the NUMERICAL widget for the frequency is shown
properly, while the UNITS widget (Hz/kHz/MHz... etc) is blank.  

When clicked on the widget arrows, the program performs as expected, changing
the values/settings for both the displayed and the blanked-out widget, but the
usability is severely affected, as one never knows what the values are.

Very frustrating, as it seems so close.  Could it be some missing fonts? font

Please, REOPEN the bug.

In addition, the crashing on exit when using the window-close button has become
much more severe, it goes into an infinite loop, while before it would give a
handful of errors, but eventually crash out.  Now, it generates an endless
stream of Error pop-ups, and no amount of clicking OK ever exits wine, it needs
to be explicitly killed using kill/killall.

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list