[Bug 13547] Warcraft III loses all textures after game window loses focus in OpenGL mode

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Sun Apr 5 12:11:08 CDT 2009


Viktor Knutsson <viktor.knutsson at gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
                 CC|                            |viktor.knutsson at gmail.com

--- Comment #54 from Viktor Knutsson <viktor.knutsson at gmail.com>  2009-04-05 12:09:40 ---
(In reply to comment #53)
> I do confirm this bug. The game loses all textures when I switch the window
> with ALT + TAB. This doesn't happen with directx renderer, but that has it's
> own problems.
> I came up with a simple fix. Use the opengl render and then start the game with
> the following command:
> env WINEDEBUG=-all wine explorer /desktop=0,1680x1050 "C:\Program
> Files\Warcraft III\Warcraft III.exe"
> Replace the "1680x1050" with your resolution. Also for the Frozen Throne you
> have replace "Warcraft III.exe" with "Frozen Throne.exe".
> So starting the game with wine explorer makes this working. "WINEDEBUG=-all" is
> just an extra thing. It also works without it.

Thank you very much for this workaround, it works like a charm! Finally I can
stop jumping back to 0.9.45 just for WC3-gaming!

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list