[Bug 9304] Temple of Elemental Evil demo doesn't start - gui irresponsive

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Fri Apr 17 16:16:22 CDT 2009


--- Comment #14 from CN Gnome <cngnome at gmail.com>  2009-04-17 16:16:22 ---
Created an attachment (id=20514)
 --> (http://bugs.winehq.org/attachment.cgi?id=20514)
Crash log from original (not demo)

Out of curiosity, I dug out the original program from my lair and it crashed
too, althought at very different place, e.g.

fixme:ntdll:server_ioctl_file Unsupported ioctl 2d1400 (device=2d access=0
func=500 method=0)
wine: Unhandled page fault on write access to 0x00650168 at address 0x7ee94a73
(thread 001d), starting debugger...

Please look at this attachement.

Nevertheless, this confirms the fact that the errors from this original bug are
not from the actual program, but from the demo. Demo has this gecko-related
startup screen, that lets you to proceed to ToEE and that does not respond and
running the game has nothing to do with that. 

So I suspect the component in this demo bug case should be gecko and not ToEE.
And that ToEE would need to have it's own bug, unrelated to this case. 

Searching the wine base shows that this error in original could be related to
securom and not ToEE. In fact, ToEE could be running just fine (althought the
base release is so buggy that I doubt it so you would need to apply all
community fixes to it too). 

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list