[Bug 17421] New: Regression: Diablo2 fails to run when Wine is compiled with -march=amdfam10

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Mon Feb 16 07:58:58 CST 2009


           Summary: Regression: Diablo2 fails to run when Wine is compiled
                    with -march=amdfam10
           Product: Wine
           Version: 1.1.15
          Platform: PC-x86-64
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: -unknown
        AssignedTo: wine-bugs at winehq.org
        ReportedBy: liquitsnake at gmx.net

Since Wine 1.1.13, when it is compiled -march=amdfam10 in CFLAGS, Diablo 2
fails to run. When attempting to log into BattleNet, I am greeted by the error
No suspicious console log is present, but I didn't enable any special debug

Wine 1.1.12 worked fine. I will do a regression test later today

I am aware that some will not consider using some "obscure" CFLAGS a bug.
However, this march was recently introduced and should not be considered
I also have encountered other problems in other games starting with 1.1.13, but
I didn't investigate further into those. I suspect they may be related.
Bug 14348 seems to have the same issue, but uses normal precompiled packages.
For that reason, I'm opening a new bug, since I doubt that these bugs are
directly related. Feel free to close as a dup if this turns out to be wrong.

Gentoo Linux on AMD64
GCC 4.3.2, glibc 2.8, Wine optimization level -O3
same results with Gentoo's ebuild aswell as custom compile from git-1.1.15

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list