[Bug 19483] crash when launching zattoo

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Wed Jul 29 15:10:16 CDT 2009


--- Comment #9 from davidmohammed at gmail.com <davidmohammed at gmail.com>  2009-07-29 15:10:16 ---
thanks Dan

I have tried the following

rm -rf .wine
winecfg and set audio (confirmed Test Sound works ok)
sh winetricks ie6
sh winetricks dotnet20
downloaded flash10 from adobe website and installed
wine IEXPLORE.exe and confirmed ie was running
wine Zattoo-3.3.4Beta.exe to install
Application when started produced the error in the image above.
Used regedit to create the suggested key.
started Zattoo via the menu - application started correctly and can use to swap
TV -hooray!!- however no audio - boo....

Interesting observation - starting Zattoo from the command line using exactly
the same "menu" properties to launch the application ie. 
env WINEPREFIX="/home/<username>/.wine" wine "C:\Program
Files\Zattoo\Zattoo.exe" crashes X and leaves me at the logon screen.

if I start Zattoo using WINEDEBUG=+relay,+seh,+tid wine Zattoo.exe &>
output.txt from the commandline then the application does start (but very

I'll resubmit the test data using the above and this time suggest a bronze
rating.  Probably can go to silver or gold if there was audio!

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list