[Bug 18319] New: Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0a: video preview doesn't work

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Fri May 1 18:08:37 CDT 2009


           Summary: Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0a: video preview
                    doesn't work
           Product: Wine
           Version: 1.1.19
          Platform: PC
               URL: http://www.sonycreativesoftware.com/products/vegasfamily
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: -unknown
        AssignedTo: wine-bugs at winehq.org
        ReportedBy: nobange at poczta.onet.pl

This program is the only one movie editor I found working kinda good on Linux
with Wine. But it has a few issues, the main toolbar looks weird, audio plugins
registry entries must be deleted from registry or the app desn't launch, and
the major issue is the preview function, which doesn't work at all. I can live
without audio plugins, but preview is necessary for normal work. Preview window
shows only solid color, sometimes it changes a bit when you move through the
clip on timeline, but it never shows the content of the clip. It's very
difficuilt to make movies without preview function, you can rely only on
screenshots from the preview. Screenshots saved to disk show what preview
should show - the really content of the clip with all used effects, transitions

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list