[Bug 20525] Program Visual Link Spanish, Loaded but will not run.

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Tue Nov 3 13:45:04 CST 2009


johngaleuk at yahoo.co.uk changed:

           What    |Removed                     |Added
                 CC|                            |johngaleuk at yahoo.co.uk

--- Comment #7 from johngaleuk at yahoo.co.uk  2009-11-03 13:45:02 ---
I too am relatively new to Linux but have spent many hours trying to get Visual
Link Spanish to work. The version of VLS I have is 4.2. I believe that is part
of the problem and it is possible earlier versions (v3.6) may be ok.

My reasons for this being that I contacted Visual Link and ask if they had any
advise on this subject and was told that new versions had a lot of license
protection built in. They suggested that they felt earlier versions may work
but would not confirm. They praised WINE but said it was not supported.

I have also found that when VLS starts in Windows it does a complete file check
on start up. Simply changing a mp3 file for a different MP3 file with the same
name it all falls apart. Start without playing about with mp3 changes you are
not aware that checks are being made.

Maybe something I have said will click with somebody as Visual Link is a great
program and worth having on board.


Nov 3 2009 20.42

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list