[Bug 22088] Starcraft II loading screen bar is messed up

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Fri Apr 9 20:38:32 CDT 2010


Chris <ChrisBroome7 at gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
                 CC|                            |ChrisBroome7 at gmail.com

--- Comment #8 from Chris <ChrisBroome7 at gmail.com>  2010-04-09 20:38:32 ---
(In reply to comment #6)
> Created an attachment (id=26956)
 --> (http://bugs.winehq.org/attachment.cgi?id=26956) [details]
> Skewed StarCraft II Logon Screen
> This bug also happens on my system, and this is what happens to my screen
> afterwards.
> Ubuntu 9.10 Karmic 64 bit
> Nvidia 8600
> Latest 195 driver
> 2.6.31-20-generic

Sorry, my video cards are Nvidia 8800 GTs.  I do not have SLI turned on in the
settings.  Here's the information from nvidia-settings:

GPU 0 - (GeForce 8800 GT)
CUDA Cores:  112
VBIOS Version:
Memory:  512 MB
Memory Inteface: 256-bit
PCI Express x8 Gen 1

My 2nd GPU is identical on all the above settings except that it does not
currently have any monitors connected.  (Again, I am not running SLI since you
can't have dual monitors in Linux with SLI... grrr...).

And the exact NVIDIA Driver Version is 195.36.15

Xorg Server Vendor Version 1.6.4 (10604000)
NV-CONTROL Version 1.22

I know this is long winded, but literally as much config information as
possible can help with these things.

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list