[Bug 17660] Starcraft slow down when select any building or units

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Mon Jan 18 12:55:49 CST 2010


--- Comment #5 from Thomas <kronisk at hotmail.com>  2010-01-18 12:55:48 ---
(In reply to comment #4)

Technically you're right, it's not fixed. I found a solution to my problem -- a
problem that has been around for ages with still new forums threads created on
the subject, thus I just wanted to share it with as much people as possible.

Pretty soon I'll be buying a nVidia card, but for now I'm stuck with sucky ATi
which means that if I want proper 3D rendering I have to use the proprietary
drivers -- and we all know ATi's policy on legacy cards... no driver updates
ever. So you have to use "old" distros with xservers/xorg that those drivers
support. At least that's what I'm most comfortable doing.

Sorry, just had to get that out of my system.

OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
OpenGL renderer string: RADEON X850 XT Platinum Edition
OpenGL version string: 2.1.8543 Release

DRIVERS: Catalyst 9.3 ("Newest proprietary driver") -- using latest Fedora
supporting it: Fedora 10.

My GPU is PCI:E unfortunately, that feature is not supported by the old driver

nVidia here I come!

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list