[Bug 23613] Learning Software "lino" crashes at installation

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Mon Jul 12 14:24:59 CDT 2010


felix.kiechle at hotmail.de changed:

           What    |Removed                     |Added
             Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #3 from felix.kiechle at hotmail.de  2010-07-12 14:24:58 ---

Hi Andrew,

(In reply to comment #2)

> Please specify the Wine version you are using. It looks like you're not using
> the latest version, as the DDE progman behavior was improved in 1.2-rc4, and I
> have no problems installing the software, other than some DDE complaints from
> the installer.

Sorry, I'm quite new to Ubuntu (+ really fascinated with it), and just
installed the latest stable release (1. something). I now got 1.2-rc7 and the
setup works fine (except some Menu items which could not be created).

> > The software must be executed with Windows 2000.
> Why do you think this is the case? LINO.EXE launches successfully for me with
> winver=winxp.

That's interesting. With real Windows (XP + Vista) it only works executing it
with a Windows 2000 environment. 

Thanks a lot and all the best for the future of WINE, that's really a
fascinating project. It truly helps me to get rid of Windows Vista, which I did
not miss for a second after a few days with Ubuntu..


Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list