[Bug 17187] sketchup 7 displays incorrectly

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Sat Jul 31 00:19:34 CDT 2010


--- Comment #17 from Anton <olaf_nz at hotmail.com>  2010-07-31 00:19:34 ---
(In reply to comment #16)
> (In reply to comment #15)
> > Ok. I'm not a huge Linux expert but I'm quite willing to do this if it's not
> > too disruptive to the system. Is it easy enough to install an older copy
> > without disturbing my package manager? 
> > 
> > What version am I aiming for? 1.1.12?
> You could build a copy using git, pretty easily:
> $ git checkout -f wine-1.1.12
> $ ./configure && make depend && make
> then run it from the source directory (no need to install)
> /path/to/wine/source/wine sketchup.exe
> if it works there, do the regression test.
> Though these sort of questions belong on the user forum, not bugzilla. Bugzilla
> is for bugs, not general help.

I'm not arguing that, but it needs to be accessible for non-expert users to
help in the development effort. The installation you described seems simple
enough, but it's not always clear (for a non-tech user) what to do.

ANYWAY. I have just upgraded to an Nvidia GTS250 and the problem has completely
disappeared for me. All other system settings are identical except for running
off the proprietary Nvidia drivers rather than the ATI Radeon drivers.

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list