[Bug 28161] Wine >=1.3.25 no sound in the application, presumably through the output openal

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Tue Aug 30 07:14:32 CDT 2011


--- Comment #11 from Konstantin Ivanov <kostik.russia at gmail.com> 2011-08-30 07:14:31 CDT ---
(In reply to comment #10)
> (In reply to comment #9)
> > I understand it, but I was not clear how long should I perform the test, making
> > the 'git bisect bad' or 'git bisect good'. And how to get the patch, because of
> > which does not play sound.
> After compiling wine, run using the full path:
> $ ~/wine-git/wine stalker.exe
> then use 'git bisect good/bad'. According to comment #6, it should take about
> 10 tests.
At the end of the test I had the this message:

901af51ea32f2d192a598808abab2d1b6a940773 is the first bad commit
commit 901af51ea32f2d192a598808abab2d1b6a940773
Author: Andrew Eikum <aeikum at codeweavers.com>
Date:   Mon Jul 11 08:28:24 2011 -0500

    winmm: Remove driver implementation of waveOut*.

:040000 040000 cccb55d925c166ba3838b0179cbdd655a44ba26a
428f760df6efda7a37b4a84f97721523ab72863f M    dlls

I understand this may commit an error. But on the previous test I did not hear
the sound, even on the test alternation "winecfg".

I apologize for so many questions, but I did this test first time.

What now needs to be done to correct the problem that sound does not play a

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list