[Bug 27373] New: New Wine version broke sounds!

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Thu Jun 2 16:47:26 CDT 2011


           Summary: New Wine version broke sounds!
           Product: Wine
           Version: 1.3.21
          Platform: x86-64
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: -unknown
        AssignedTo: wine-bugs at winehq.org
        ReportedBy: henu at henu.fi

Today I updated Wine from 1.3.19 to 1.3.21 using the Ubuntu repository of

When I tried to start Fallout 2, it played about 1/10th of second (100ms) the
intro video, and then hanged. If I hit ESC quick enough, I manage to pass the
intro videos, but the sound is lost in the game.

Then I tried WoW, which have not had any severe audio problems (only lost audio
about once in an hour, but that can be fixed to switch between hardware and
software acceleration inside the game), but that game has also lost its sound

I even tried to downgrade Wine, but that does not help. Did the new version
something to the config files that is not repairable?

I didn't manage to get any good debug information, sorry about that. I'm
interested if anyone else has experienced anything like this.

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list