[Bug 12363] Exact Audio Copy hangs early when in "native win32" mode.

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Wed Mar 21 16:20:25 CDT 2012


--- Comment #18 from Nick Bowler <nbowler at draconx.ca> 2012-03-21 16:20:25 CDT ---
(In reply to comment #17)
> The versions 1.0beta1 and 1.0beta2 of EAC were problematic since they had the
> "native" mode set by default (so to use them one had to put a data disc into
> the drive, mount it, launch EAC and change the option!)

You should just have to change the permsisions of the mount point as described
in comment #12.  No need for this dance with a data cd.

> The 1.0beta3 also has the "native" mode as default, but does not hang (it
> starts but doesn't recognize the cd drive!)

Does it work with changing the permissions on the mount point as described
above?  I've not tested this since 0.99 prebeta 5, so it's possible that newer
versions have new issues.  However, those new issues are probably different
bugs from this one.

> I also wanted to know: is there any means to move a message from one bug to
> another? because there is a lot of comments here that are in fact related to
> bug 12359 (ASPI mode - that works - but problems with filesystem rights on the
> CD mountpoint)

To which comments are you referring?  This bug is about "native win32".  The
mount point permissions issue affects EAC in "native win32" mode.  Fixing the
mount point permissions allows EAC to work (at least with 0.99 prebeta 5) in
"native win32" mode.

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list