[Bug 30735] MS Office 2000 SR1 installs unusable

wine-bugs at winehq.org wine-bugs at winehq.org
Wed May 23 14:09:35 CDT 2012


--- Comment #10 from Hans Leidekker <hans at meelstraat.net> 2012-05-23 14:09:35 CDT ---
(In reply to comment #9)
> > What distribution do you use? Did you build Wine yourself?
> I use stable Debian Squeeze. I build Wine from Git.
> > What is the drive type for the loop mount set to? Is it the same in the good
> > and the bad case?
> I use an SSD for the system data and a harddrive for the home-folder. The
> harddrive does contain an older installation. The home-folder from this
> installation is symlinked to /home.
> Both the SSD and the harddrive have an additional NTFS-partition.
> The loop mount is the same for the good and the bad case. It is an folder from
> my home directory on the harddrive.
> I made an installation test with the actual wine version on a different
> computer (which is not mine) with the same MS-office installation CD.
> Distribution: Debian testing mixed with unstable. There MS office installs
> without problems. 
> So is this an hardware/distribution related problem?

Possibly. You didn't answer my question about the drive type. You can find
it on the 'Drives' tab after clicking the 'Show Advanced' button.

Configure bugmail: http://bugs.winehq.org/userprefs.cgi?tab=email
Do not reply to this email, post in Bugzilla using the
above URL to reply.
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.

More information about the wine-bugs mailing list