Possible regressions in IE6 SP1 install

James Liggett jrliggett at cox.net
Sun Jun 19 13:56:36 CDT 2005

Hi Stefan,
Thanks for the reply. I have tried this already, and it doesn't seem to
work. I tried setting all dlls for ie6setup.exe to builtin, and while I
got more fixme's than normal, the problem still didn't go away. Here's
the config file I'm using:

;; All keys relative to \\Machine\\Software\\Wine\\Wine\\Config

;; If you think it is necessary to show others your complete config for
;; bug report, filter out empty lines and comments with
;; grep -v "^;" ~/.wine/config | grep '.'

"ShowDirSymlinks" = "1"
"ShowDotFiles" = "1"

; Windows version to imitate
"Windows" = "win98"
; DOS version to imitate
"DOS" = "6.22"

;; For running Internet Explorer 6, Service Pack 1 
;"Windows" = "win98" 

"*" = "builtin"

I've modified the config file that's given in the how-to at
franksconrner.org to use all builtin dlls, but I still see the problem.
By the way, what is a thunk, anyway? I've been programming in Win32 for
years and have never really come across them. 

Thanks a lot,

On Sun, 2005-06-19 at 14:32 +0000, Stefan Dösinger wrote:
> On Saturday 18 June 2005 03:09, James Liggett wrote:
> > Hello all,
> > I've noticed some problems installing Internet Explorer 6 SP1 with any
> > version of WINE newer than 20050310, and that includes CVS as of
> > yesterday. Apparently, I'm not the only one; many other are also having
> > issues with 20050419 and 20050524. With my current setup, I get this
> > error repeatedly at 81% during installation:
> >
> > fixme:thunk:__regs_CommonUnimpStub generic stub: ?
> Try setting advapi32 to builtin only, this has helped me. ie6 setup seems to 
> load some native dlls if they are set to builitn,native, so it's necessary to 
> force advapi32 to builtin
> [DllOverrides]
>         "advapi32"      = "builtin"
> Hope that helps,
> Stefan

More information about the wine-devel mailing list