Sorry for asking

Eduardo Suárez eduardo at
Tue Apr 10 07:19:29 CDT 2001

I give up.

I just wanted to test it but i can not spend more time on it.

Thank you for your help Gerard.

g.patel at escribió:
> On 6 Apr 2001 19:50:55 -0100, Eduardo =?iso-8859-1?Q?Su=E1rez?=
> <eduardo at> wrote:
> >I think it was using a wrong config file because i have reduced the
> >error to
> >>wine SETUP.EXE
> >lib: sequence lost (0x10000 > 0x16) in reply type 0xa!
> >X Error of failed request:  0
> >  Major opcode of failed request:  0 ()
> >  Serial number of failed request:  0
> >  Current serial number in output stream:  22
> That's a fatal X protocol error.
> I have never seen this one myself - I think I  remember
> having seen some messages on this news group about
> a simular error; IIRC it was a font problem - the app
> was  loading many fonts and with some config the X
> server (or the X library) had a problem.
> You can try to find if it's the case by enabling
> -debugmsg +relay,+font and see if the app fails
> while it is trying to load fonts.
> If it's really a font problem, the solution is not clear currently.
> Either remove fonts of your system or upgrade to a
> newer version for the X server.
> Remember that all these remarks are mostly speculative
> and that I have no experience of this problem.
> Gerard

Eduardo Manuel Suárez Santana
Dpto. Señales y Comunicaciones
email: eduardo at
ICQ: 		101 355 977 
Tfno:     (+34) 928.452.980
Fax:      (+34) 928.451.243

More information about the wine-users mailing list