[Wine][Fwd: Re: [Fwd: Re: Start Windows application from another windows application]]

Harry van der Wolf harryvanderwolf at hccnet.nl
Tue May 24 15:39:35 CDT 2005

Just some extra info:

I used my knoppix 3.8.1 CD (which I occasionally use on my company XP 
laptop) to boot and I installed ptgui, panotools, autopano and enblend 
(which required some tweaking due to the ramdisk config). Everything ran 
fine as it used to do in windows. Knoppix 3.8.1 is a modified debian 
system running kernel 2.6 and it uses wine 20050310.
So my problem can't be a hardware problem either.
Something with my libraries ?


-------- Original Message --------
Subject: Re: [Fwd: Re: Start Windows application from another windows 
Date: Tue, 24 May 2005 17:51:45 -0100
From: Harry van der Wolf <harryvanderwolf at hccnet.nl>
Reply-To: harryvanderwolf at hccnet.nl
To: wijn at wanadoo.nl
CC: wine-users at winehq.org
References: <42926A8D.5070704 at hccnet.nl> 
<049691pssvn6v7tfq2ok74gcvb4gg5e392 at smtp.wanadoo.nl>

Rein Klazes wrote:
> Can you do:
> WINEDEBUG=+relay,+seh wine autopano &> wine.log
> bzip2 the resulting wine.log file and send it to me? 

Attached to this mail you will find the bzipped log (12K). The log
itself is a lot of data.
> BTW, are you using a 64 bit CPU? How much memory (real and swap) are
> available?
I'm running an Athlon XP 1600+, so no 64 bit CPU, with a GeForce2 MX-400
(32 MB) VGA card.
I have 784 MB internal memory with a 384MB swap partition. Lot's of disk
space and inodes left, so that can't be the problem either.

Some more info: Slackware 10.1, kernel 2.4.29,
/ partition, /data partition and swap partition ans some ro-mounted ntfs
I do NOT use my winxp installation/partition as wine basis, neither do I
use dlls as native dlls from that partition (or elsewhere).



More information about the wine-users mailing list