[Wine] Window isn't readrawn after beeing in background

Manu311 wineforum-user at winehq.org
Thu Nov 18 08:58:50 CST 2010


I've already made a bug out of this: http://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=25160 but it seems only to happen for me.
I've asked others, e.g. the other test-result-submitter for Black Prophecy, no one has the same problem. So I think it's somehow related to my own wine-settings.

I'm using gentoo with openbox and wine-1.3.7, the following configure:

./configure --prefix=/usr --build=i686-pc-linux-gnu --host=i686-pc-linux-gnu --mandir=/usr/share/man --infodir=/usr/share/info --datadir=/usr/share --sysconfdir=/etc --localstatedir=/var/lib --sysconfdir=/etc/wine --with-alsa --without-capi --without-cms --with-cups --with-curses --without-esd --without-fontconfig --with-gnutls --without-gphoto --with-gsm --without-hal --without-jack --with-jpeg --without-ldap --with-mpg123 --with-nas --with-openal --with-opengl --with-openssl --with-oss --with-png --with-pthread --without-sane --disable-tests --with-freetype --with-x --with-xcomposite --with-xinerama --without-xml --without-xslt --disable-win64

 for those familiar with Gentoo, this means this USE-Flags: 
USE="X alsa cups dbus gecko gnutls gsm jpeg mp3 nas ncurses openal opengl oss perl png ssl threads truetype win32 xcomposite xinerama"

Though both doesn't realy matter, since the same problem consists, even if I compile wine by myself with a "./configure" without options.

My WINEPREFIX is entirely clean, with 
winetricks vcrun2005 vcrun2008 vcrun2010 d3dx9


Nothing else that I know could affect wine.

As I mentioned I'm running openbox, this is the only thing I don't know anyone who could test it for me, and I can't give the betaclient to anyone, so no one else will be able to test it.

I can only hope for someone who has similar experiences and people who have an idea of what I could need to fix this.

Thanks to both of them, if they answer ;)

More information about the wine-users mailing list