[Wine] Pulse audo in 1.3.25+

MacNean Tyrrell dardack at gmail.com
Mon Sep 5 07:58:45 CDT 2011

On Mon, Sep 5, 2011 at 8:54 AM, MacNean Tyrrell <dardack at gmail.com> wrote:

> On Mon, Sep 5, 2011 at 8:42 AM, tparker <tparker at etherstorm.net> wrote:
>> On 09/04/2011 08:03 PM, MacNean Tyrrell wrote:
>>> OK, obviously compiling my own pulse/alsa doesn't work.  I get sound in
>>> all
>>> applications except wine.
>> I don't have pulse installed and I have sound everywhere except in wine
>> since wine version 1.3.25. Is it possible that part of your problem is the
>> in-progress-but-not-completed changes to sound in wine? I haven't had any
>> luck tracking an answer down for that in my case am an not sure how we would
>> tell if that applied to your issue.
> If I upgrade to 11.04 Ubuntu (which has a newer Pulse server) I can get
> sound for 30-40 minutes.  However, there is a bug in libasound2-plugins
> (basically alsa-plugins) that causes the alsa plugin to fail after awhile.
>  It's fixed in 11.10.  I really hate unity, but like the simplicity of
> ubuntu.  So not sure what i'm gonna do right now.
Hmm sorry last one went to personal instead of wine-users.  Also, I think
without pulse and straight up alsa, wine .25+ is supposed to just work.

> --
> Sincerely,
> MacNean C. Tyrrell


MacNean C. Tyrrell
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.winehq.org/pipermail/wine-users/attachments/20110905/2dc1b298/attachment.html>

More information about the wine-users mailing list