[Wine] Re: Ubuntu and Windows and Sage.........

ubudunce wineforum-user at winehq.org
Mon Sep 5 11:43:16 CDT 2011

ubudunce wrote:
> I have just seen this on another forum and, apart from going straight over my head :o, I post it on here in case it gives anyone a clue........
> "I’ve just spent a couple of days screaming at Sage Line 50 trying to get it working over a VPN.
>  The application finds the data path, allows the user to select a company, but when credentials are entered, it says:
> “You have entered an invalid password”.
> I’ve checked the credentials at the local site and they work, so spent some time mystified.
> Eventually I found the solution, but it had nothing to do with the VPN – it was actually an issue with the directory access that is assigned to the Saqe user.
>  If the application is installed by a different user (ie Administrator) then you need to allow Everyone full control access to the /Documents and Settings/All Users and all child objects within."

Ah! Sorry if it is a bit vague.

The above in red (see post2) is what I found on another web site, not my answer.
My current problem is that I have installed Sage Line50 Ver11 on a Ubuntu/Wine Computer and it has installed ok. When i get to the Logon prompt it comes back with either "invalid user" or invalid password". If "Invalid password", it is obviously recognising the user name as valid, but is not able to ratify the password as correct.
I still have this problem - ie an unusable Sage Line50. This is what I am trying to resolve.

More information about the wine-users mailing list