Menu problem: top menu drawn ok, pulldowns miss text

Tobias Burnus burnus at
Mon Aug 16 12:02:48 CDT 2004


I have a strange problem with the Cambridge Advanced Learner's 
Dictionary. It, finally¹, starts up but (besides other problems) there 
is a glitch in the menu. The menu bar looks ok, the dropdown menus work, 
but the items are empty. The (single?) submenu works again.


Has anyone an ad-hoc idea or knows which are the best debugging flags?
Even with the default setting I get hundreds of such lines:
Thus I want to do a wise choise for the menus.

(At the startup, it comes up with an open File menu and the menu item 
"Menu 1" to "Menu 7" which closes after a few seconds by itself:



¹ Great work! A few weeks ago, it didn't come up at all but was stalled 
with the splash screen.

PS: See also,
unfortunally, there is no free demo version :-(

PPS: The other problems are mentioned above are:
- Somehow no words are shown (makes it unusable). This and the other 
bugs might relate to the following error:

err:module:import_dll No implementation for 
URLMON.DLL.CoInternetCreateZoneManager imported from 
L"C:\\windows\\system\\IEBrowser.ilx", setting to 0xdeadbeef

err:module:import_dll No implementation for 
URLMON.DLL.CoInternetCreateSecurityManager imported from 
L"C:\\windows\\system\\IEBrowser.ilx", setting to 0xdeadbeef

- Some exception ("thrown by funReadIniFile" - file not found) dialog 
covers a lot of the space but seems otherwise not to harm:
(The question is only: Why is the file not found.)

More information about the wine-devel mailing list